Opis

Prodaje se zemljište za izgradnju gospodarskih - poslovnih, radno-servisnih građevina. Dopuštena je gradnja gospodarskih - poslovnih, radno-servisnih građevina poslovne, proizvodne, zanatske, skladišne, trgovačke, uslužne, komunalne, servisne, prometne i slične namjene, te građevina administrativne - uredske namjene pri čemu u istoj građevini može biti zastupljeno i više navedenih namjena. Unutar građevina gospodarske namjene dopuštena je gradnja sadržaja ugostiteljske namjene bez usluge smještaja.
Priključci struje i vode udaljeni su 250 metara od zemljišta.

Maksimalna izgrađenost parcele je 40 %
Maksimalni broj etaža 3 (p+2)
Poštovani klijenti, moguće je razgledati nekretninu isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju i naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

Agencija „TEX IMMOBILIE“ kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3% + PDV od kupca i prodavatelja u trenutku sklapanja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.
Dozvole
  • Energetski razred: Energetski certifikat je u izradi
Blizina sadržaja
  • Udaljenost od mora: 1000 m
  • Udaljenost od centra: 500 m
Ostalo
  • Tip zemljišta: građevinsko
  • Namjena: komercijalno
  • Završeno

Pošalji upit

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se