TEX IMMOBILIETEX IMMOBILIE

Mi smo trgovačko društvo u 100%-tnom obiteljskom vlasništvu, specijalizirano za građevinarstvo i posredovanje u prometu nekretnina na istarskom području. Društvo je osnovano početkom 1990. godine, otkad uspješno posluje, sve djelatnosti društva možemo odraditi stručno i profesionalno u kratkom roku. 

Sa sjedištem u Poreču, svojim poslovanjem pokrivamo cijelo područje Istre. Koristeći dugogodišnje iskustvo, u skladu s potrebama naših klijenata kontinuirano razvijamo paletu proizvoda i usluga, čime klijent dobiva najbolju moguću integralnu uslugu, koja pokriva sve potrebno za uspješno poslovanje (upravljanje) nekretninama.

U našoj ponudi imamo nekretnine raznih vrsta i namjena od poljoprivrednog zemljišta do većih poslovnih zgrada na raznim lokacijama, kao i sve tipove novogradnje sa stambenim ili poslovnim prostorima. 

Veselimo se suradnji s Vama!

Usluge koje nudimo

 • Investicijski projekti

  Za Vas pronalazimo projekte, zemljišta.
 • Konzultacije oko kupnje

  Ostavite nam vaše podatke i želje, a mi ćemo Vam pomoći pronaći nekretninu koju tražite.
 • Posredovanje u prometu nekretnina

  Posredujemo za Vas!
 • Iznajmljivanje nekretnina

  Ostavite nam Vaše podatke i želje
 • Procjena tržišne vrijenosti nekretnine

  koju tražite
 • Gradnja

  Za Vas pronalazimo projekte, zemljišta.
 • Etažiranje

  Savjetovati ćemo Vas prija etažiranju nekretnine.
 • Projektiranje

  Pomoći ćemo Vam pri projektiranju Vaše nekretnine.

Reference

Tijekom godina TEX IMMOBILIE d.o.o. je izgradio niz nekretnina od kojih posebno izdvajamo slijedeće:

Naš tim

Ladavac Ivan

Agent za nekretnine
Lako prepoznaje i razumije potrebe i želje svojih klijenta. Posao radi temeljito, s osmjehom. Uvijek spreman klijentu stvoriti najbolje moguće uvijete prilikom kupnje ili prodaje nekretnine.

Mario Švić

Direktor / Vlasnik
Direktor i osnivač Tex Immobilie d.o.o. već preko 30 godina pomaže ljudima da pronađu nekretninu svojih snova i uspješno prodaju svoje nekretnine. Predan je svome poslu i uvijek na raspolaganju klijentima.

Pošalji upit

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.