Opis

Prodamo zazidljivo zemljišče s temelji in gradbenim dovoljenjem za dve vili z bazenom. Zemljišče je od morja in priljubljene turistične destinacije Poreča oddaljeno 12 km. Dovozna cesta se nahaja skupaj s parcelo, prav tako priključek za elektriko, voda pa je v bližini in jo je potrebno pripeljati do zemljišča. Po pridobljenem gradbenem dovoljenju bi bila vsaka vila velika 135 m2, sestavljena iz velike dnevne sobe s kuhinjo, 3 spalnic in treh kopalnic. Zelo zanimivo zemljišče, ki ga je vredno ogleda.
Spoštovane stranke, ogled nepremičnine je možen le s podpisano pogodbo o posredovanju, ki je podlaga za nadaljnja dejanja v zvezi s prodajo in pobiranjem provizije, vse v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju.

Agencija "TEX IMMOBILIE" kot pooblaščeni nepremičninski posrednik, za storitev posredovanja zaračuna posredniško provizijo v višini 3% + DDV od kupca in prodajalca ob sklenitvi Predpogodbe oziroma Kupoprodajne pogodbe.
Dovoljenja
  • Energijski razred: Energijski certifikat je v izdelavi
Zaprite na
  • Oddaljenost od morja: 12000
  • Oddaljenost od centra: 12000 m
Ostalo
  • Vrsta zemljišča: Gradbeno
  • Namen/namera: Stanovanjsko

Pošlji povpraševanje

Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam nudi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno z prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na »Sprejmi« sprejmete vse piškotke.