Opis

Na prodaj je prelep zazidalni parceli, ki se nahaja v idiličnem okolju blizu slikovitega mesta Sveti Lovreč, le 17 kilometrov stran od očarljivega mesta Poreč in Jadranskega morja. Ta edinstvena parcela ponuja čudovito sredozemsko rastlinstvo, stare suhe kamnite zidove in impresivnih 26 starih oljčnih dreves, ki ustvarjajo pravi oazo miru in narave.

Neprekinjen razgled na morje bo dostopen iz zgornjega nadstropja prihodnje hiše, ki se bo tukaj gradila. To je priložnost za ustvarjanje popolnega sredozemskega sanjskega doma s čudovitim pogledom na morje, kjer lahko vsak dan uživate v čudovitih sončnih zahodih.

Poleg naravne lepote ponuja ta parcela tudi praktičnost, saj ima vso potrebno infrastrukturo. Tu boste našli popolno lokacijo za gradnjo svoje vile ali počitniške hiše, kjer se lahko umaknete od mestnega vrveža in se sprostite v mirnem sredozemskem okolju.

Ne zamudite te izjemne priložnosti, da postanete lastnik te prelepe zemlje z izjemnim potencialom. Obrnite se na nas še danes, da izveste več in načrtujete svojo prihodnost v tem rajskem kotičku Istre.
Spoštovane stranke, ogled nepremičnine je možen le s podpisano pogodbo o posredovanju, ki je podlaga za nadaljnja dejanja v zvezi s prodajo in pobiranjem provizije, vse v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju.

Agencija "TEX IMMOBILIE" kot pooblaščeni nepremičninski posrednik, za storitev posredovanja zaračuna posredniško provizijo v višini 3% + DDV od kupca in prodajalca ob sklenitvi Predpogodbe oziroma Kupoprodajne pogodbe.
Komunalni stroški
  • Voda
  • Elektrika
  • Telefon
Dovoljenja
  • Energijski razred: Izvzeto iz obveze energijskega certificiranja
Zaprite na
  • Oddaljenost od morja: 17000
  • Oddaljenost od centra: 17000 m
Ostalo
  • Vrsta zemljišča: Gradbeno
  • Namen: Stanovanjsko

Pošlji povpraševanje

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.