TEX IMMOBILIETEX IMMOBILIE

Mi smo trgovačko društvo u 100%-tnom obiteljskom vlasništvu, specijalizirano za građevinarstvo i posredovanje u prometu nekretnina na istarskom području. Društvo je osnovano početkom 1990. godine, otkad uspješno posluje, sve djelatnosti društva možemo odraditi stručno i profesionalno u kratkom roku. 

Sa sjedištem u Poreču, svojim poslovanjem pokrivamo cijelo područje Istre. Koristeći dugogodišnje iskustvo, u skladu s potrebama naših klijenata kontinuirano razvijamo paletu proizvoda i usluga, čime klijent dobiva najbolju moguću integralnu uslugu, koja pokriva sve potrebno za uspješno poslovanje (upravljanje) nekretninama.

U našoj ponudi imamo nekretnine raznih vrsta i namjena od poljoprivrednog zemljišta do većih poslovnih zgrada na raznim lokacijama, kao i sve tipove novogradnje sa stambenim ili poslovnim prostorima. 

Veselimo se suradnji s Vama!

Usluge koje nudimo

 • Investicijski projekti

  Za Vas pronalazimo projekte, zemljišta.
 • Konzultacije oko kupnje

  Ostavite nam vaše podatke i želje, a mi ćemo Vam pomoći pronaći nekretninu koju tražite.
 • Posredovanje u prometu nekretnina

  Posredujemo za Vas!
 • Iznajmljivanje nekretnina

  Ostavite nam Vaše podatke i želje
 • Procjena tržišne vrijenosti nekretnine

  koju tražite
 • Gradnja

  Za Vas pronalazimo projekte, zemljišta.
 • Etažiranje

  Savjetovati ćemo Vas prija etažiranju nekretnine.
 • Projektiranje

  Pomoći ćemo Vam pri projektiranju Vaše nekretnine.

Reference

Tijekom godina TEX IMMOBILIE d.o.o. je izgradio niz nekretnina od kojih posebno izdvajamo slijedeće:

Naš tim

Ladavac Ivan

Agent za nekretnine
Lako prepoznaje i razumije potrebe i želje svojih klijenta. Posao radi temeljito, s osmjehom. Uvijek spreman klijentu stvoriti najbolje moguće uvijete prilikom kupnje ili prodaje nekretnine.

Mario Švić

Direktor / Vlasnik
Direktor i osnivač Tex Immobilie d.o.o. već preko 30 godina pomaže ljudima da pronađu nekretninu svojih snova i uspješno prodaju svoje nekretnine. Predan je svome poslu i uvijek na raspolaganju klijentima.

Pošalji upit

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se