Nepremičnine Poreč, Nepremičnine Istra - Tex Immobilie

Glavna dejavnost podjetja je izdelava in posredovanje z nepremičninami. Tukaj boste našli celoten spekter nepremičnin: zemljišča, pisarne, hiše in apartmaji, na obalnih območjih Istre in njenih mestih v Poreču, Rovinju, Umagu, Novigradu, Pulju, Medulinu, Rabcu, Opatiji, ... in eno ponudbo od čudovite hribovite poteh Istre upravičeno imenuje "nova Toskana".

Novo u ponudi

  • 31

    Let izkušenj
  • 2

    Zanesljivi agenti
  • 300

    Nepremičnine v ponudbi

Lokacije

Poreč

V tej priljubljeni turistični destinaciji na zahodni obali Istre boste našli pravo zakladnico zgodovinskih znamenitosti. Najpomembnejša med njimi je Eufrazijeva bazilika pod Unescovo zaščito. Zgrajena je bila v 6. stoletju in je eden najbolj ohranjenih spomenikov zgodnje bizantinske umetnosti v Sredozemlju.

Google maps
Nekretnine Poreč

Rovinj

Rovinj je mesto na zahodni obali Istre in eno najbolj fotografiranih in slikovitih destinacij v regiji. Med turisti je zelo priljubljen zaradi svojih kamnitih ulic, ki segajo vse do cerkve sv. Eufemija, ki bdi nad njim.

Google maps
Nekretnine Rovinj

Umag

Umag je mesto na severu zahodne Istre, znano po svojih športnih objektih, predvsem teniškem turnirju ATP, ki vsako leto privabi teniške igralce svetovnega ranga in številne publike. V bližini Umaga lahko na profesionalnem igrišču z 18 polji igrate golf.

Google maps
Nekretnine Umag

Pula

Pula se smjestila na samom jugu poluotoka i administrativni je centar Istre još od rimskog doba. Najznačajniji spomenik i simbol grada je Arena koja spada u elitno društvo najvećih sačuvanih rimskih amfiteatara na svijetu. Jedina od svih ima sva tri očuvana arhitektonska reda. Pulska Arena izgrađena je u 1. stoljeću.

Google maps
Nekretnine Pula

Novice

Polotok, na katerem se danes nahaja poreško staro mestno jedro, je bil verjetno poseljen že v neolitiku. Ilirski prebivalci Histri so naselili gradišča v okolici sedanjega mesta na naravno zaščitenem polotoku, širokem okoli 200 in dolgem okoli 400 metrov, kar je pripomoglo k izgradnji pristaniškega središča. Podatki grških zgodovinarjev in geografov iz 6. in 4. stoletja pred našim štetjem govorijo o manjšem ribiškem naselju z lučico. Arheološka najdišča pričajo o človeških naselbinah v preteklih štirih stoletjih.
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.